Nfl esély, nyomok, választások, hagyatékok, legjobb fogadások, előrejelzések birtokba vételére 2022. 6. hónap

Ennek eredményeként azok számára, akik a kedvencre fogadnak a -2,5-ös preferenciákból, a csoportnak több 2,5 tétel miatt kell keresnie a választásuk megszerzésének módját. Ezzel egyidejűleg sokak számára, akik a vadonatúj esélytelenre fogadnak, 2,5-ig eltávolíthatják a dolgokat, és Ön azonban saját választása szerint nyerhet. A célfelosztás az új kedvencnek adott pontok összege az udvarról.A leggyakrabban használt lehetőség az a csoport, amelyik valószínűleg győztesen kerül ki, mivel az alsóbbrendű az a párt, amelyik a minimumot fog keresni.

  • A célelosztást tartják a legelőnyösebbnek, mert ez kiegyenlíti a legújabb játszóteret, és versenyképes oddsokat biztosít minden fél számára, távol a jó választástól.
  • De nem, annak a kockázata, hogy egy fogadás összetöri a nagy bevétel reményét, komoly aggodalomra ad okot.
  • Amikor a washingtoni biztonság felbukkan, ez életre szóló terhet jelenthet Justin Herbert és a Chargers számára.

A karácsonyi idő háromfős játéka pedig a Bay Area 49ers-én csúcsosodik ki, akik a vadonatúj Baltimore Ravenst tartják kezükben. Például, ha a legújabb Eagles -six.5-re szeretne fogadni, a legjobb, ha -105, mint -110 áron vásárolja meg őket. Vagy azoknak a személyeknek, akik a vadonatúj Ravens pénzvonalra terveztek tétet tenni, jobban járna, ha a +130 alatt adná ki őket, mint a +105-öt. Ha úgy gondolja, hogy a jobboldali befutó határozott előnyt jelent a növekedésben a rossz biztonsági munkával szemben, akkor elviheti a határozott visszakapcsolásig, hogy megvitassák a legújabb kiadott rohanó m sort. De nem, ha az emberei a szegény menedékhelyre jelentős közvetlen kapcsolatot kapnak, akkor szinte figyelmen kívül hagyhatja őket. Az egyik az embereknek a te szervezési módodba fog menni, és a jobb oldali hátvédnek kell fenntartania.

Baltimore Ravens Versus Pittsburgh Steelers esély: bónusz fogadóirodák

Mindent egybevetve Andy Dalton nagyrészt az NFL-ben játszott átlagosan az elmúlt 12 hónapban, vagyis Carr valójában folyamatosan távolodik a hatékonysági szempontból a vadonatúj Raiders-szel. Tennessee összkeresetét a 2010-es 7,5-ről határozzák meg; A vadonatúj Orleans-i próba 9.5. A legújabb Cardinals Kyler Murray helyett próbálkozik, aki várhatóan visszatér, hogy élvezze az idei szezont az adott területről. A rossz hátvéd kockáztatja valójában azt, amit szeretne, ha szembe kell néznie egy nagydarab Commanders biztonsági rendszerrel, hogy az ötödik helyre kerüljön a feszültségi sebességen belül, és jobb, ha 10-et kaphat az EPA-ban minden egyes idézetért és minden 2022-ben meghívott rohanásért.Deshaun Watson 2022-ben a te szakmádban elért összteljesítménye túlságosan erős volt ahhoz, hogy a clevelandi offense miatt lehessen keresni.

Párducok a Falcons alatt Néhány nap 1. lépés Lehetőség

A végösszeg valójában nagy mértékben emelkedett 47,5-ről, így 48-at is elérhetsz, akiknek 1. lépésenkénti helyük van, és 2,5-ös készpénzes fizetésük van a Több mintnél. “Zach Wilson Jets egy alternatív ajánlat, mint Aaron Rodgers Jets, és valószínűleg ez lesz a hónap legjelentősebb döntése.” “A legújabb Seahawks küzdött ma, megelőzve a Carolina elleni szintet” – mondta Michaelson. A hónap 3. lépésében New York – leszámítva a jobbhátvéd Saquon Barkley-t és még másokat – próbáljon ki egy kiváló 10,5 szakaszos kutyát az öböl környékén. Tehát a legújabb lendületes fronton a friss nagyfiúknak további napjuk van, hogy felpörögjenek, és talán visszavegyék Barkley-t a friss kombájnhoz.

bónusz fogadóirodák

A TwinSpires összességében 40-ről 39,5-re próbált le egy pipát, 52%-kal a Több/56%-os készpénzzel az alacsonyabbnál. A teljes nem bónusz fogadóirodák ment el 46,5-re a TwinSpires-nél, ahol a tétek 61%-a/a készpénz 67%-a az Over-ig. New Orleans 62%-ot hoz a spread tétekből, azonban a spread készpénzből 55%-ot az alulmaradt Carolina kap. A PointsBet a teljes 40,5-öt elment, így Ön 39,5-öt szerezhet a két módszer élvezetéért. Ha egy csapat negatív NFL-lehetőséget kínál, az azt jelenti, hogy a frissen játszó webhely úgy véli, hogy nagyobb valószínűséggel nyerhet.

Baltimore Ravens vs Jacksonville Jaguars lehetőség

A BetMGM a teljes 43.5-nél és akkor lassabban generált kezelésük nagy 40.5-tel alacsonyabb területen ettől a naptól. Azonban ez ma 42, amelyek jegyek dos/1-on kívül és pénz majdnem 4/1. lépés a Több mint. A végösszeg először 47-ről negyvennyolcra emelkedett, majd a Hurts-jelentések nyomán ismét 45,5-ről csökkent. Most a negyvenkét,5-nél tart, bár a több mint 1. lépésben a helyek és a készpénz a 2,5/1. lépésben kapható.

Nfl Lehetőség minden hétre

Visszatértek a legújabb NFC bajnoki meccsekhez is, hogy egy harmadik évük legyen, és minden bizonnyal az éjszakai Lionsba akarnak majd bejutni, hogy megérkezzenek a legelső Awesome Bowl-jukhoz, mert a 2019-es stratégia. Kansas Town egy kiválóan elmulasztott Buffalo-megszállási küldetés miatt, a hétvégi éjszakákon, győzelmet aratott a Bills mellett. Az új Chiefek gyakran a hatodik találkozón versenyeznek, és ezzel a győzelemmel is visszajutnak a legújabb Super Pan-ba. A legújabb hagyaték általában olyan ipari célra elérhető, amely mindig alacsonyabb lehet, mint egy touchdown. A 15 Very Bowlra visszamenő új bérlet talán kevesebb lett volna, mint 7 dolog, ami gyakorlatilag egy párosításnak tűnik. A nyereség kézi kiszámítása hasznos játék előtti módszer lehet, de valószínűleg nem szeretné ezt a videojátékban csinálni, mivel az élő játéklehetőség gyorsan megváltozhat.

Terjedés

Az informatív beszélgetésekkel teli üzenőfalak és a különböző nézőpontok használata hasznos útmutatást nyújthat, amelyet hasznosíthat az NFL szerencsejáték-tippjeiben. Vegyük figyelembe, hogy az alkalmazkodási képesség kulcsfontosságú az NFL-szerencsejátékról korábban átváltott tereprendezésből. Végül egy nagyszerű eszközprogram használatával a játék teljesítménye is szabványosítható. A nagy egység általában rögzített tétszámot jelent, és ezért továbbra is ugyanaz marad, függetlenül attól, hogy milyen tétet tesznek. Ez lehetővé teszi a fogadási eredmények összehasonlítását, minden bizonnyal a különböző bankrollokkal rendelkező fogadók egyikét.A vadonatúj Kelly Standards inkább az optimális tétdimenziókat dolgozza ki, figyelembe véve a valószínűséget és az esélyeket, javítva ezzel a pénznyereséget az évek során.

bónusz fogadóirodák

Nagyon sokat kell tanulnod, ha még nem ismered a fogadást, ezért jó kiindulópont mindig az, ha megtanulsz egyszerű tippeket a lehetőség elolvasásához. Most, hogy megérted a játék körvonalait, hajlandó vagy egy jó sportfogadóhoz is csatlakozni. Győződjön meg róla, hogy tájékozott körvonalakat keres, tájékozódjon a választékukról, és egyszerűen becsülje meg, mennyit nyerhet sokak számára, akik egy adott összegre fogadnak. Ezután rossz vagy magabiztos esélyeket ad a videojátékból való kivizsgálása alapján, és Ön személyes játéktevékenységet végez. Mivel elkezdi a tudásjátékot, megfigyelheti, hogy bizonyos sportfogadások egy kicsit több lehetőséget jelenthetnek a többiekhez képest.