Nfl Gaming Trend és Statisztika 2024-re

Az új San francisco-bay area 49ers továbbra is veretlen az 5-0-ban, miután a Cowboys nyert, Brock Purdy 252 métert dobott, és te négy TD-t fogsz kapni. Az új Cleveland Browns egy nagyszerű búcsú hónapot zárt, és a QB Deshaun Watson felfigyelt rá, mert a megkérdőjelezhető nyakuk ég. A vadonatúj Minnesota Vikings 1. lépés, ha nyereségvesztést okoz a Chiefs számára, akiknek Kirk Cousins ​​284 yard és 2 TD birtoklása érdekében szerveződik. De nem, WR Justin Jefferson combizom-sérülést szenvedett az online játékból, és előfordulhat, hogy CB Akayleb Evans mellett marad, akinek alsó teste megég. Az új Chicago Contains megszerezte első győzelmét a szezonban a vadonatúj Commanders ellen, a QB Justin Industries 282 yarddal és négy TD-vel rendelkezik.

  • 100 százalékban ingyenes válogatás, lebonyolítás és sportfogadási ajánlatok a postaládában biztosítottak.
  • Az egyik tizenegy csoportból, amelyik lehet az 1-2. lépés, csak párnak van plusz pont különbsége, mint például a Rams, akik a jó +7-ben vezetnek.
  • A legújabb San francisco bay area 49ers és talán a Minnesota Vikings is az egyik igazán meseszép franchise az NFL-rekordokon belül, ráadásul az ő versenyük a legintenzívebb a kategóriában.
  • A vadonatúj Holds védelme megnehezíti a félreütést, mégsem, mert idén már több mint nyolc kiadással elfelejtettek egyet videojátékozni.

A legújabb AGA becslések szerint több mint 16 milliárd dollárt tesz ki a fogadásokon belül az Awesome Bowl LVIII-ra 2024-ben, és a jövőbeni Awesome Bowlok megszerzésének árfolyama minden bizonnyal még magasabb lesz.Íme néhány saját térképünk Önről, hogy gyorsan felfedezhesse, pontosan milyen érzés a probléma az Ön állapotában. Innen böngésszen az állam weboldalán, ahol egy teljes jelentést talál a közelben lévő új törvényekről és rendeletekről, valamint a saját bírói sportfogadások megjelölésének módjairól. Mert a név is jelzi, egy lelkes NFL határidős fogadás próbálja meg a fogadást viselni egy találkozót a távoli eljövetelre vonatkozóan.

Oroszlánok a hollók alatt 7. hét Lehetőség

Titans a Chargersnél A Titans játékonként mindössze 15,75 kiadást enged több, mint a történelem öt videojátéka. Az új fogadas-sport.com link Broncos átlagosan csak 13,67 kiadást produkált a legutóbbi, körülbelül három útvonalas játékuk során. A friss Cardinals mindössze 13,4 pont megszerzését teszi lehetővé a történelem ötös háztartási online játékához képest. Hadd hangsúlyozzam, ez lesz a stratégia eleme, talán nem a friss egésze, hiszen számos kérdést kell mérlegelni közvetlenül a szerencsejáték előtt. Ennek ellenére érdemes felsorolni, hogy a Whales volt az első helyen lefoglalva, hogy 2,5 területet preferáljon ebben a kategóriában, így a sorozat jellemzői lenyűgöző négy dologgal mentek el.

Hogyan lehet fogadni a tizedik napon Nfl lehetőség?

A fő kérdés az lenne, hogy a Justin Herbert és you can La bekerülhet-e egy kiemelkedő KC védelem ellen. Az új Packers közvetlenül a hatodik hónap búcsúja előtt elfelejtett párat, és küzd, hogy nyereményt találjon a friss NFC wildcard versenyben. Az itt felsorolt ​​összes NFL-fogadási lehetőség október 16., péntek óta legutóbbi, és a DraftKings Sportfogadásnak köszönhetően megteheti.

Mi az az Nfl Computer Picks?

golf betting odds

Az új Patriots megszervezte Bradyt a Few days cuatro-n belül, és lehet, hogy egyenesen nyereséges voltál, mert a hat,5 részből álló esélyesek. Eközben a legújabb Jets 880 métert adott fel az elmúlt két hétben, és az összes szezonban nem fogsz 355 méternél többet létrehozni a teljes támadásból egy meccsen belül. A friss Browns az egyik legfelkapottabb csapat a mai tevékenységekben. Hétfőn 20 szakembert írtak le a vadonatúj égési sérülésekről.

A legújabb Debts (4-2 ATS) és you will Chargers (4-2 ATS) szintén nem elérhető. A friss 49ers hét vagy még több tételből nyolcszor Kyle Shanahan alatt volt az autópálya favoritja. Egy héttel azután, hogy az esélytelenek több cuatro-t futottak, aznap minden jobb tétünk körülbelül három kedvencet próbált ki. Ugrás a profilra, de remélhetőleg a „regresszió az imply” elve itt lép életbe. Az alábbiakban a vadonatúj néhány nap dos NFL-lehetőséget, valamint a területi felárakat, a pénzvonalakat és a játékonkénti összesítésnél kevesebbet mutatjuk be, a FanDuel sportfogadás középpontjában. Emellett fontos megjegyezni, hogy sok sérülés az 1. héten történt, és minden bizonnyal érezni fogják a szervezetek előrehaladását.

Better Nfl 7. nap vége

Josh McCown valószínűleg kiesett a játékból, ami valószínűleg visszaszerzi a vadonatúj munkát Johnny Manzieltől, aki egyszer egy nagy agyrázkódás miatt kihagyta a 2. hetet. Eközben itt elindult egy extrém út a Raidersen, hogy a tartományod a Browns -cuatro.5-től a -3-ra (-120) kerüljön a SuperBook-ból. Mivel Drew Brees megkérdőjelezhető a nagy horzsolású rotátor mandzsettával, bizonyos diófélék eltérései indultak meg az ilyen típusú területi szétterítéssel. Hétfőn a CG Technical Panthers -tennel foglalkozik, egy fajtával, amely a -7 eredményeként jelent meg, mielőtt visszabökték volna, hogy segítsen a -7,5-nek. Az új Wynnnek a Panthers 3. lépése (-120) volt a táblán szerdán, amikor a játékra tétetek, Brees állapota miatt a legtöbb könyvnél nem volt nyitva.